Handyman Office 9.8.1: Ny forbedret version af Handyman

Aquamarine-Software-Marketing-Plan-Presentation-1.jpg

Sommerferien er slut. Arbejdet kalder. Og vi har brugt sommeren på at forberede en ny opdatering af Handyman, der forhåbentlig gør arbejdsdagen lidt nemmere – både i marken og på kontoret.

Opdateringen – Handyman Office 9.8.1 – byder på en lang række forbedrede funktioner. Især vil brugere af Ressourceplanlæggeren og Servicemodulet kunne mærke forskel. Men forbedringerne og tilføjelserne vil kunne mærkes i alle aspekter af systemet. 

Handyman kan integreres til mange forskellige systemer, og hen over sommeren har vi arbejdet på også at nderstøtte Fortnox- og Tripletex-integrationer ved hjælp af Handyman API. I Danmark understøtter vi nu også Visma E-conomic.

”Handyman udvikles hele tiden. Vi kommer med en ny version 8-9 gange om året, så det er en løsning, som kunderne kan vokse med,” fortæller Senior Account Manager Harald Næss fra GSGroup.

Handyman så første gang dagens lys i 1999, og er siden udvidet til at være et system, der dækker en lang rækker brancher. 

”Hver gang en ny branche er kommet til, er nye funktioner udviklet på baggrund af erfaringer fra forrige brancher. Og det vil også ske fremover, så kunderne kan vokse og udvikle sig sammen med os. Mange kunder i dag er multifunktionelle, de er ikke bare elektrikere eller rørlæggere. De har for eksempel tagdækning og ventilation med. Og der vil Handyman være en sikker investering. Det er et multidisciplins-værktøj. Og hvis kunden har lyst til at udvide til flere områder, kan Handyman følge med hele vejen,” mener Harald Næss

Højdepunkter i Handyman Office 9.8.1:

  • Forbedret udseende og bedre brugervenlighed
  • Alle brugere kan nu vælge mellem 5 forskellige farvekombinationer i Office. 2 af dem er mørk tilstand
  • Adskillige forbedringer af ressourceplanlægger og servicemodul
  • Tilføj og fjern udstyr på reparations- og installationsordre, efter at det er blevet oprettet.
  • Ny funktion til at aktivere alle foreløbige opgaver for en dag
  • Understøtte Fortnox og Tripletex integrationer ved hjælp af Handyman API
  • Adskillige forbedringer til udvikling af tilpasset rapportering

Læs her om alle opdateringerne Handyman Office 9.8.1


Læs flere artikler om dette emne