Tænk hvis kunden altid er hjemme, når du ringer på

Undgå at dine teknikere og montører kører forgæves og udnyt dine ressourcer – lad Handyman give kunderne automatisk besked om dit besøg og skab tid til flere opgaver.

Handymans Eventmodul husker alle aftaler

Når I indgår aftalen, får kunden automatisk en besked på SMS eller mail med dato og klokkeslæt for besøget. Og i dagene op til besøget får kunden atter en hilsen, så hun kan nå at aflyse besøget, hvis hun alligevel ikke er hjemme. Det betyder, at du aldrig kører forgæves og dermed kan udnytte dine ressourcer optimalt. Med Eventmodulet kan du samtidig styrke din kundeservice. Når du er færdig med opgaven, kan systemet automatisk takke kunden for samarbejdet og varsle at en faktura nu er afsendt.

Fordele for din servicevirksomhed:

Giver automatisk besked til kunderne ved vigtige hændelser på SMS eller mail

Du slipper for selv at bruge tid på at bekræfte aftaler

Eventmodulet kan også give dine medarbejdere i felten besked om at huske at bestille materialer til arbejdet. Det er vigtig intern kommunikation mellem dine medarbejdere, så de er opdateret på projekterne.

Das sagen Unsere Partner über Handyman

Hovedtræk i Handyman Event Modul

Handyman Event Modul består af en kombination af skabeloner og ordrespecifikke hændelser, der er konfigureret, så alle aktiviteter udføres efter hensigten. SMS- og e-mail-beskeder sendes automatisk fra systemet afhængigt af resultatet fra den enkelte aktivitet.

VIL DU GERNE VIDE MERE OM HANDYMAN OG DENS FUNKTIONER? VI VIL MED GLÆDE RÅDGIVE DIG

Wir geben Ihnen einen exklusiven Einblick in Handyman und beantworten alle offenen Fragen. Kontaktieren Sie uns für eine unverbindliche Live Demo. Wir freuen uns auf Ihre Nachricht. T: +45 70 13 70 00 E: info@gsgroup.dk
[wpforms id="6836"]

The future is IN SIGHT

cropped-thumbnail_20200313_GSGroup_Logo.png