Bygge- og anlæg

Mobil ordrestyring og dataindsamling til bygge- og anlægsBRANCHEN

Handyman - den mobile løsning til alle brancher inden for byggeri

Teknikere, håndværkere og ingeniører inden for bygge- og anlægsfagene er konstant på byggepladserne eller på vej fra et sted til et andet.

Byggebranchen omfatter en bred vifte af virksomheder fra elinstallation til gas- og vandinstallation, låsesmede, tømrere og malere.

Hver dag har teknikere, projektledere og ingeniører på byggepladsen brug for information om byggepladserne, ordrer og materialer. Som standardløsning med en bred vifte af funktioner er Handyman en mobil løsning til ordrebehandling til alle brancher inden for bygge- og anlæg, takket være talrige erfaringer fra mange praktiske projekter

 

Tilfredse kunder om Handyman

"Med Handyman registreres alle ordrer, hvilket gør det nemmere for os at afgøre, hvilken servicetekniker der passer til opgaven, hvilket udstyr der er behov for osv. Dette giver grundlag for både udførelse af ordrer og forenklet fakturering."

Prøv Handyman i praktis - få en demo

Kontakt

Vi er altid glade for at hjælpe dig, hvis du vil vide mere om vores mobile dataindsamling og ordrestyring til bygge- og anlægsbranchen. Vores team vil med glæde hjælpe og rådgive dig og besvare dine spørgsmål. Du kan nemt kontakte os via kontaktformularen, via e-mail eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tlf.: 70 13 70 00
E: info@gsgroup.dk

The future is IN SIGHT

cropped-cropped-thumbnail_20200313_GSGroup_Logo.png