Bygge- og anlæg

planlægningsværktøj til bygge- og anlægsBRANCHEn

Handyman - planlægningsværktøj til brancher inden for byggeri

Planlægningsværktøj og mobil ordrestyring til bygge- og anlæg: Teknikere, håndværkere og ingeniører inden for bygge- og anlægsfagene er konstant på byggepladserne eller på vej fra et sted til et andet.

Alle har brug for planlægningsværktøjer og løbende opdateret information om lokationer, ordrer og materialer. Som standardløsning med en bred vifte af funktioner er Handyman et planlægningsværktøj og en mobil løsning til ordrestyring i alle brancher inden for bygge- og anlæg.

Med Handyman til bygge- og anlæg får du et planlægningsværktøj til kontoret og mobil ordrestyring til automatisk tidsregistrering, fotodokumentation, kvalitetssikring og med adgang til tjeklister og servicerapporter og meget mere.

Tilfredse kunder om Handyman

"Med Handyman registreres alle ordrer, hvilket gør det nemmere for os at afgøre, hvilken servicetekniker der passer til opgaven, hvilket udstyr der er behov for osv. Dette giver grundlag for både udførelse af ordrer og forenklet fakturering."

Prøv Handyman i praktis - få en demo

Kontakt

Vil du vide mere om vores mobile dataindsamling, planlægningsværktøjer og ordrestyring til bygge- og anlægsbranchen? Vores team er klar til at hjælpe og rådgive dig og besvare dine spørgsmål. Du kan nemt kontakte os via kontaktformularen, via e-mail eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tlf.: 70 13 70 00
E: info@gsgroup.dk

The future is IN SIGHT

cropped-cropped-thumbnail_20200313_GSGroup_Logo.png