Køle- og klimaanlæg

Mobil dataindsamling til køle- og klimaanlægsteknologi

Handyman - den mobile løsning til aircondition- og køleteknologi

Serviceteknikerne eller installatørerne har konstant travlt med at udføre installations-, reparations- og vedligeholdelsesordrer. Samtidig skal installatørerne altid være tilgængelige, for at serviceordrer kan udføres hurtigt og ofte er på vagt.

Den hurtige og rettidige oprettelse og videresendelse af serviceordrer er muliggjort af Handyman. Derudover administreres dine vedligeholdelsesordrer, så du automatisk bliver mindet om vedligeholdelsesaftaler til tiden. Handyman hjælper dig med passende tjeklister (idriftsættelses- og vedligeholdelsesprotokoller) i dokumentationen af alle ordreaktiviteter.

Flere hundrede virksomheder inden for klimaanlæg og køleteknologi arbejder sammen med Handyman, fra VVS-håndværkere og komponentproducenter til grossister og internationale servicevirksomheder. Og med god grund: Handyman har mange branchespecifikke funktioner og forenkler i høj grad behandlingen af arbejdsordrer.

Vores brancheerfaring

Vores mobile field service management software Handyman bruges med succes af mange virksomheder i køle- og airconditionindustrien. Vores kunder sætter især pris på den brugervenlige grænseflade og den pålidelige drift af vores software. De sparer tid og øger effektiviteten af deres arbejdsprocesser. Lad os også vise dig, hvordan du kan drage fordel af fordelene ved Handyman. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan støtte din virksomhed. 

Tilfredse kunder om Handyman

"Med Handyman registreres alle ordrer, hvilket gør det nemmere for os at afgøre, hvilken servicetekniker der passer til opgaven, hvilket udstyr der er behov for osv. Dette giver grundlag for både udførelse af ordrer og forenklet fakturering."

Kontakt

Vil du vide mere om Handyman Office, kan du altid kontakte os - enten via kontaktformularen, via e-mail eller telefonisk. Vores team står til din rådighed.

Tlf.: Tlf. 70 13 70 00
E: info@gsgroup.dk

The future is IN SIGHT

cropped-cropped-thumbnail_20200313_GSGroup_Logo.png