Facility Management

Mobil datafangst til facilitetsstyring

MOBIL ordrestyring og DATAINDSAMLING TIL FACILITY MANAGEMENT

En række store og små udbydere af facility management-tjenester er afhængige af Handyman til mobil ordrestyring.

Moderne facility management har til formål at sikre faciliteternes tekniske tilgængelighed, reducere drifts- og administrationsomkostninger og opretholde værdien af bygninger og faciliteter på lang sigt. På alle disse områder kan Handyman hjælpe.

Takket være de forbedrede serviceprocesser arbejder serviceteknikere hurtigere og er derfor mere produktive. Som følge heraf kan flere serviceordrer udføres inden for almindelig arbejdstid, hvilket resulterer i kortere svartider og højere servicekvalitet. Dette er især vigtigt for at sikre, at systemerne er tilgængelige. Med vedligeholdelsesplanlægning i Handyman udføres alt aftalt vedligeholdelsesarbejde til tiden.

Tilfredse kunder om Handyman

"Med Handyman registreres alle ordrer, hvilket gør det nemmere for os at afgøre, hvilken servicetekniker der passer til opgaven, hvilket udstyr der er behov for osv. Dette giver grundlag for både udførelse af ordrer og forenklet fakturering."

Prøv Handyman i praksis. Få en demo.

Kontakt

Vil du vide mere om Handyman Office, kan du altid kontakte os - enten via kontaktformularen, via e-mail eller telefonisk. Vores team står til din rådighed.

Tlf.: 70 13 70 00
E: info@gsgroup.dk

The future is IN SIGHT

cropped-cropped-thumbnail_20200313_GSGroup_Logo.png