GSGroup Deutschland GmbH's politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Ny forordning om databeskyttelse

Siden den 25. maj 2018 har der været nye regler for behandling af personoplysninger i kraft i EU. EU’s generelle forordning om databeskyttelse har til formål at garantere sikkerheden og fortroligheden af alle borgeres personoplysninger i en stadig mere datadrevet verden.

Læs mere om, hvad de nye databeskyttelsesregler betyder for din virksomhed på Europa-Kommissionens websted.

Hvad gør GSGroup for at holde dine data sikre?

GSGroup sikrer altid, at vores produkter og tjenester overholder databeskyttelsesbestemmelserne. Vores fokus er på databeskyttelse, og vi har mange års erfaring med behandling af personoplysninger. GSGroup kan give dig sikker databehandling i overensstemmelse med eksisterende informationssikkerhedsstandarder.

1. Om dette dokument

Denne fortrolighedspolitik beskriver de oplysninger, vi indsamler, behandler, deler og gemmer til brug i de tjenester og løsninger, der leveres af GSGroup (samlet kaldet “tjenesterne”), herunder personlige oplysninger.

I denne fortrolighedspolitik henviser udtrykkene “GSGroup”, “vi”, “os” og “vores” til GSGroup og dets datterselskaber.

Tjenesterne er beregnet til brug af medarbejdere og samarbejdspartnere i organisationer i overensstemmelse med instruktionerne fra disse organisationer. Du bruger tjenesterne via en konto, som du har fået af din arbejdsgiver eller anden organisation (din “organisation”); Denne organisation har sandsynligvis sine egne politikker for datalagring, adgang, ændring, sletning og opbevaring med hensyn til de oplysninger, du indtaster eller får gennem tjenesterne. Det betyder, at din organisation har ret til: (i) kontrollere og administrere din GSGroup-konto (“din konto”), og (ii) få adgang til og behandle data, du indtaster, genererer eller indhenter via tjenesterne, herunder for eksempel dine positioner og kommunikation.

Din organisation er controlleren. GSGroup er den processor, der behandler dine personlige data, herunder de personlige data, som du indsender gennem brugen af tjenesterne på vegne af din organisation.

Kontakt din organisation, hvis du har spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger, herunder i forbindelse med virksomhedsaftaler med GSGroup, der findes i forbindelse med din brug af tjenesterne. Klager kan indgives til din organisation eller til den nationale databeskyttelsesmyndighed.

Kontakt os venligst på privacy@GSGroup.de, hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik og de personoplysninger, der behandles som en del af tjenesterne.

2. Principper

GSGroup er forpligtet til at beskytte dine data og udvikle teknologier, der sikrer, at du har en effektiv og sikker online og offline oplevelse.

Ved at bruge tjenesterne accepterer du den databehandlingspraksis, der er beskrevet i dette dokument, og giver os mulighed for at indsamle og behandle oplysninger som forklaret nedenfor.

3. Formål med databehandling

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er opfyldelsen af den kontrakt, som GSGroup har indgået med dig eller din virksomhed. I det følgende forklares det, hvad det betyder i forhold til, hvilken type data vi indsamler og behandler, behandlingsstedet og hvor længe oplysningerne behandles.

Det er vigtigt, at du læser dette dokument, fordi du giver dit samtykke til, at din organisation – og os som din organisations databehandler – behandler dine personoplysninger til de formål, der er angivet ovenfor, når du bruger tjenesterne.

4. Retsgrundlag for databehandling

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er den kontrakt, du har indgået med din organisation, da brugen af tjenesterne er et naturligt redskab for dit arbejde, der udføres for organisationen. Et retsgrundlag vil også være dit samtykke og den relevante databeskyttelseslovgivning. Vores behandling af oplysningerne er nødvendig for at opfylde den kontrakt, vi har indgået med din organisation.

Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med relevante nationale databeskyttelseslove og -bestemmelser, som omfatter den europæiske generelle databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679 (“GDPR”) fra den 25. maj 2018. I henhold til GDPR har du ret til at anmode om følgende:

adgang til dine personoplysninger,
Berigtigelse eller sletning af personoplysninger
Portabilitet af dine data ved at udtrække dine personlige data til deres overførsel til andre tjenesteudbydere
Levering af dine personoplysninger er frivillig, og du har ret til at begrænse vores brug af dine personoplysninger; Der kræves dog nogle grundlæggende oplysninger for at gøre tjenesterne tilgængelige.

Kontakt vores organisation som beskrevet i afsnit 10, hvis du ønsker at fremsætte en anmodning.

5. Hvilke data indsamler vi?

Generel dataindsamling, der gælder for alle GSGroup-produkter (herunder alle underkategorier). Hvilke data, der rent faktisk indsamles, kan afhænge af din konfiguration af produktet.

 • Dit fulde navn
 • Kontaktoplysninger: fastnet- og mobiltelefonnummer, postadresse, e-mailadresse
 • Placering – GPS-data under brug af tjenesterne eller et køretøj eller andre genstande, der er forbundet med sporingstjenesterne
 • Køretøjets registreringsnummer
 • Kommunikation, feedback, forslag og ideer indsendt til os af brugere
 • Faktureringsoplysninger og oplysninger, du giver os, når du eller din organisation kontakter os eller deltager i kundeservice i forbindelse med tjenesterne.

A)

Derudover indsamler FleetSystem følgende data:
Loginoplysninger: brugernavn og adgangskode;
login tid;
Placering – GPS-data, mens du bruger tjenesterne eller et køretøj eller andre genstande, der er forbundet med sporingstjenesterne;
IP-adresse. Vi indsamler automatisk visse oplysninger via tjenesterne på vegne af din organisation, såsom din IP-adresse (Internet Protocol) og andre browser- eller enhedsidentifikatorer, browsertype, operativsystem, nedbrudsdata, internetudbyder, dato og klokkeslæt for brug af tjenesterne og andre oplysninger om dine aktiviteter på tjenesterne. De logges til diagnostiske og sikkerhedsmæssige formål.

B) myFleet indsamler følgende data:
Ingen yderligere data ud over den generelle dataindsamling for hele GSGroup.

C) Paikannin indsamler også følgende data:
Genkendelse af kørsel

D) Smartday indsamler følgende data:

a) Erhvervskunder:

 • Faxnummer
 • GLN-nummer
 • Kontoristens navn

b) Medarbejdere hos kunder:

 • Registreringsattestens nummer
 • Mobiltelefon
 • Køretøjets registreringsnummer
 • Position adresse
 • Hastighed
 • Køretøjets status
 • Retning

c) Kundens serviceobjekter:

 • Serienummer
 • Installationsdato
 • Kontoristens navn

d) Kundens kunder:

 • CVR-nr.
 • Tilgodehavende nota
 • Faxnummer
 • GLN-nummer
 • Kontoristens navn

e) Arbejdskort:

 • Bemærkning 1
 • Bemærkning 2
 • Beskrivelse: __________
 • Dato for formularen
 • Underskrift af formularen
 • Billeder og filer
 • Tjeklister
 • Faxnummer
 • GLN-nummer
 • Kontoristens navn

E) Spotguard indsamler også følgende data:

IP-adresser; Vi indsamler automatisk visse oplysninger via tjenesterne på vegne af din organisation, såsom: Din IP-adresse (Internet Protocol). Disse data logges til diagnostiske og sikkerhedsmæssige formål. Ovenstående oplysninger leveres enten af dig eller gennem dine aktiviteter som en del af din brug af tjenesterne, eller det er oplysninger, vi modtager fra din organisation.

Spotguard forsikringskunder:

 • IP-adresse; Vi indsamler automatisk visse oplysninger via tjenesterne på vegne af dit forsikringsselskab, såsom: Din IP-adresse (Internet Protocol). Disse data logges til diagnostiske og sikkerhedsmæssige formål.

F) Travellog indsamler også følgende data:

 • Loginoplysninger: brugernavn og adgangskode, login-tid
 • IP-adresser; Vi indsamler automatisk visse oplysninger via tjenesterne på vegne af din organisation, såsom: Din IP-adresse (Internet Protocol). Disse data logges til diagnostiske og sikkerhedsmæssige formål.

Ovenstående oplysninger leveres enten af dig eller gennem dine aktiviteter som en del af din brug af tjenesterne, eller det er oplysninger, vi modtager fra din organisation.

6. Hvordan bruger vi dine data?

De oplysninger, vi indsamler, bruges til at levere, udvikle og forbedre tjenesterne, herunder til at forbedre vores service- og sikkerhedsfunktioner

Vi eller din organisation kan bruge dine kontaktoplysninger til at sende dig oplysninger eller til at invitere dig til at deltage i undersøgelser om brugen af vores tjenester.

Vi kan også bruge disse oplysninger i aggregeret, anonymiseret form til forskningsformål; Dette hjælper os med at træffe beslutninger for salgsstyring, marketing, produktudvikling og forretningsdrift.

Vi bruger industristandardmetoder til at sikre sikkerheden af disse oplysninger, når de overføres til vores servere via vores netværksforbindelser og internettet.

Alle oplysninger, der uploades til tjenesterne, krypteres, når de uploades til vores skybaserede tjenester.

7. Hvor behandler vi vores data?

De data, vi indsamler, opbevares på vores egne servere i Torp IT i Norge eller andre lande inden for EU eller EØS.

8. Videregivelse af oplysninger

GSGroup deler ikke personlige oplysninger til kommercielle eller markedsføringsmæssige formål, der ikke er relateret til GSGroups produkter og tjenester. Personoplysningerne deles med din organisation, hvilket er en del af formålet med disse tjenester.

Personlige oplysninger vil kun blive delt af os i følgende situationer:

Med dit udtrykkelige samtykke: Vi kan dele personlige oplysninger med dit samtykke.
Dine personoplysninger kan indsamles, behandles og opbevares af GSGroup eller dets tjenesteudbydere inden for EU, EØS eller på steder, hvor databeskyttelsesbestemmelser gælder, som i EU. Som følge heraf kan dine personlige oplysninger være underlagt juridiske krav, herunder juridiske krav vedrørende videregivelse af personlige oplysninger til offentlige myndigheder i disse jurisdiktioner.
Juridiske krav: Hvis vi modtager en stævning, tvangsfuldbyrdelsesordre, dokumentproduktionsordre eller andre anmodninger fra retshåndhævende myndigheder, domstole, andre offentlige myndigheder eller procesdeltagere, der ønsker at indhente oplysninger relateret til vores tjenester, vil vi gøre en rimelig indsats for at henvise den anmodende part til en direkte anmodning om oplysningerne fra din organisation. Hvis vi beder den anmodende part om at fremsætte anmodningen til organisationen, deler vi din organisations kontaktoplysninger med den anmodende part. Hvis loven kræver, at vi deler oplysninger, og medmindre det er forbudt ved lov, vil vi gøre en rimelig indsats for at underrette din organisation, så den kan underrette dig i overensstemmelse med din organisations politikker, i det omfang loven tillader det. Vi videresender alle anmodninger om oplysninger relateret til databeskyttelseslove, medmindre det er forbudt ved lov, til din organisation.
Aggregerede eller anonymiserede oplysninger: Vi kan bruge ikke-personlige oplysninger (f.eks. aggregerede eller anonymiserede kundeoplysninger) til at forbedre, understøtte og anvende GSGroups software, produkter og tjenester og til at kompilere og formidle rapporter vedrørende brugen af sådanne produkter og tjenester. Vi tager skridt til at sikre, at disse ikke-personlige data ikke kan tilskrives dig.

9. Sikkerhed

Vi bruger de oplysninger, vi har, til at hjælpe med at revidere konti og aktiviteter og til at fremme sikkerheden af tjenesterne på vegne af din organisation, f.eks. ved at undersøge mistænkelig aktivitet eller overtrædelser af vores politikker. Vi gør alt for at beskytte din konto; For at gøre dette bruger vi ingeniørteams, automatiserede systemer og avancerede teknologier såsom kryptering og maskinlæring.

10. Adgang til og ændring af dine data

Du og din organisation kan få adgang til, rette eller slette de oplysninger, du har uploadet til tjenesterne, ved hjælp af de værktøjer, der stilles til rådighed via tjenesterne. Hvis du ikke er i stand til at gøre dette ved hjælp af de værktøjer, der stilles til rådighed via tjenesterne, kan du kontakte din organisation for at få direkte adgang til eller ændre dine oplysninger.

De ændringer, der foretages i dine data på tjenesterne, træder i kraft straks på dit specifikke netværk, men dataene gemmes af GSGroup i sikkerhedskopier i en kommercielt rimelig periode i overensstemmelse med din organisations instruktioner.

11. Lukning af konti

Hvis du ikke længere ønsker at bruge tjenesterne, skal du kontakte din organisation. På samme måde kan organisationen, hvis du holder op med at arbejde for eller samarbejde med organisationen, suspendere din konto og/eller slette de oplysninger, der er knyttet til din konto.

Det tager typisk ca. 30 dage, før en konto slettes på vegne af din organisation, efter at den er blevet lukket, men nogle oplysninger kan forblive i sikkerhedskopier i en rimelig periode som anvist af din organisation. Bemærk, at det indhold, du opretter og deler på tjenesterne, tilhører din organisation og forbliver på tjenesterne og muligvis stadig er tilgængeligt, selvom organisationen deaktiverer eller sletter din konto. I denne henseende ligner det indhold, du opretter på tjenesterne, andre typer indhold (såsom præsentationer eller notater), som du opretter i forbindelse med dit arbejde.

12. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Generelt gemmer GSGroup dine personlige data på GSGroups servere, så længe du og din organisation forbliver GSGroup-kunde. I det omfang der er lovkrav til opbevaringens varighed, f.eks. til regnskabsmæssige formål, kan vi opbevare data i op til 10 år.

Som beskrevet ovenfor har du ret til at anmode om sletning af dataene.

13. Ændringer i vores privatlivspolitik

Denne fortrolighedspolitik kan opdateres fra tid til anden. I tilfælde af en opdatering af denne privatlivspolitik vil du blive bedt om at acceptere den nye version af vores privatlivspolitik, næste gang du logger ind.

Cookie-politik

Dette websted bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer, til at levere sociale mediefunktioner og til at analysere trafik til vores websted. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores sociale medier, reklame- og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse oplysninger med andre data, som du har givet dem, eller som de har indsamlet i løbet af din brug af tjenesterne. Du accepterer vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, der bruges af websteder til at gøre brugeroplevelsen mere effektiv.

Ved lov kan vi gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for driften af dette websted. For alle andre typer cookies har vi brug for din tilladelse.

Dette websted bruger forskellige typer cookies. Nogle cookies placeres af tredjeparter, der vises på vores websteder.

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra cookieerklæringen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: gsgroup.de

Din nuværende tilstand: Kun nødvendige cookies.

Dit samtykke-id: ClkdYZThXFZxDkD9HkQtsMY31Y0a+VQA3Xub5Tb2O5Qq1PiqdIcKeg==Samtykkedato: Onsdag den 4. november 2020, 15:53:06 CET

Cookieerklæringen blev sidst opdateret 23/2/21 af Cookiebot :

Nødvendigt (7)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre et websted brugbart ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på webstedet. Hjemmesiden kan ikke fungere korrekt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløbstype
__RequestVerificationToken gsgroup.de Hjælper med at forhindre CSRF-angreb (Cross-Site Request Forgery). HTTP-cookie til session
ARRAffinity gsgroup.de Bruges til at distribuere trafik på hjemmesiden på tværs af flere servere for at optimere svartider. HTTP-cookie til session
ARRAffinitySameSite gsgroup.de Bruges til at distribuere trafik til webstedet på tværs af flere servere for at optimere svartider. HTTP-cookie til session
ASP.NET_SessionId gsgroup.de Bevarer brugerens tilstande på alle sideanmodninger. HTTP-cookie til session
CookieConsent Cookiebot

Gemmer brugerens samtykkestatus for cookies på det aktuelle domæne. 1 års HTTP-cookie
rc::a Google Denne cookie bruges til at skelne mellem mennesker og bots. Dette er gavnligt for webstedet at generere gyldige rapporter om brugen af dets websted. Vedvarende HTML lokal lagring
rc::c Google

Denne cookie bruges til at skelne mellem mennesker og bots. Session HTML lokalt lager

Statistik (4)

Statistikcookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med websteder ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Google

Navn Udbyder Formål Udløbstype
_ga Google Tag Manager

registrerer et unikt id, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 års HTTP-cookie
_gat Tag Manager

Bruges af Google Analytics til at begrænse anmodningshastigheden 1 dag HTTP-cookie
_gid Google Tag Manager

registrerer et unikt id, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP-cookie
indsamle Google Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Fanger den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler. Session Pixel Tracker

Marketing (13)

Marketing cookies bruges til at følge besøgende på hjemmesider. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og tiltalende for den enkelte bruger og derfor mere værdifulde for udgivere og tredjepartsannoncører.

Google

YouTube

YouTube

Navn Udbyder Formål Udløbstype
annoncer/ga-målgrupper Bruges af Google AdWords til at engagere besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.

Session Pixel Tracker
IDE Google Bruges af Google DoubleClick til at registrere og rapportere brugerens handlinger på hjemmesiden efter at have set eller klikket på en af udbyderens annoncer med det formål at måle effektiviteten af en annonce og vise målrettet annoncering til brugeren. 1 år HTTP-cookie
test_cookie Google

Bruges til at kontrollere, om brugerens browser understøtter cookies. 1 dag HTTP-cookie
VISITOR_INFO1_LIVE Forsøger at estimere brugerbåndbredden på sider med indbyggede

YouTube-videoer.

179 dages HTTP-cookie
YSC registrerer et unikt ID for at føre statistik over de videoer fra

YouTube, som brugeren har set.

HTTP-cookie til session
yt.innertube::nextId

YouTube

registrerer et unikt ID for at føre statistik over de videoer fra YouTube, som brugeren har set. Vedvarende HTML lokal lagring
yt.innertube::anmoder

YouTube

registrerer et unikt id for at føre statistik over de videoer fra YouTube, som brugeren har set. Vedvarende HTML lokal lagring
yt-remote-cast-installeret YouTube Gemmer brugerindstillingerne, når du henter en Youtube-video integreret på andre websteder Session HTML Lokal lagring
yt-fjernforbundne enheder YouTube Gemmer brugerindstillingerne, når du henter en Youtube-video integreret på andre websteder Vedvarende HTML lokal lagring
yt-remote-device-id YouTube Gemmer brugerindstillingerne, når du henter en Youtube-video integreret på andre websteder Vedvarende HTML lokal lagring
yt-remote-fast-check-periode YouTube Gemmer brugerindstillingerne, når du henter en Youtube-video integreret på andre websteder Session HTML Lokal lagring
yt-remote-session-app YouTube Gemmer brugerindstillingerne, når du henter en Youtube-video integreret på andre websteder Session HTML Lokal lagring
yt-remote-session-name YouTube Gemmer brugerindstillingerne, når du henter en Youtube-video integreret på andre websteder Session HTML Lokal lagring