Mobil ordrestyring til e-conomic

E-conomic integration til Field Service management: Med Handyman og e-conomic er du sikret et field service system, der vokser med virksomheden

NEM OG HURTIG FAKTURERING MED HANDYMAN OG E-CONOMIC

E-conomic integration til Field Service management: Ordrestyringssystemet Handymans integration til e-conomic gør det nemmere og hurtigere at bogføre og sende fakturaer direkte fra Handyman. Det betyder, at du har større overblik over økonomien – og samtidig kan du spare tid på fakturering og ressourcer på bogføring.
Ressourceplanlaegger_1920x1200_macbookair13_front.png

Nem synkronisering

Integrationen mellem Field Service-systemet Handyman og e-conomic er en fakturabaseret integration. Når der oprettes en faktura eller en kreditnota i Handyman, eksporterer integrationen automatisk fakturaen til e-conomic, enten som en kladdefaktura eller en bogført faktura.

Field Service management til e-conomic integrationen understøtter desuden synkronisering af:

  • Kunder
  • Kundegrupper
  • Kundekontrakter
  • Kundeadresser og -lokationer
  • Prislister
  • Lønkoder og produktgrupper
  • Fakturaer

Handyman tilbyder et meget stort udvalg af funktioner til serviceteknikere, og alle disse funktioner kan bruges sammen med e-conomic-integrationen.

En cloudbaseret e-conomic integration

e-conomic henvender sig både til små og mellemstore virksomheder og til revisorer og bogholdere.

Programmet gør det nemt at samarbejde om regnskabet og er så intuitivt at bruge, at ikke-regnskabsuddannede sagtens kan styre deres bogføring selv. I dag er e-conomic markedsledende i cloud-baserede økonomisystemer i Danmark og har over 170.000 kunder.

e-conomic er ligesom Handyman nemt og intuitivt at arbejde i. Alting foregår online, så du kan bogføre hvor som helst og når som helst.

Med Handyman Field Service management til e-conomic får du gratis dansk support, som du altid kan ringe til – det sikrer at systemerne altid virker.

pexels-andrea-piacquadio-845451-scaled.jpg

FIELD SERVICE MANAGEMENT SOFTWARE - TIL MOBIL OG KONTOR

Handyman er det professionelle Field Service management-system, der dagligt bruges af over 45.000 serviceteknikere og montører i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Handyman har en lang række features, der er udviklet i samarbejde med servicevirksomheder – lige fra tidsregistrering til avanceret servicehåndtering. Og systemet gør det nemt og intuitivt for både kontorpersonale og montører i marken at holde overblik over opgaver, tids- og materialeforbrug, kontrakter og fakturering.