Fotodokumentation med Handyman

Fotodokumentation af dine serviceopgaver med field service app til mobile serviceteknikere og montører. Spar tid og effektiviser opgaverne.

Fotodokumentation på farten

Med Handyman Mobile og den integrerede fotodokumentationsfunktion kan du give bedre service og optimere serviceteknikernes arbejdsgange. Med vores mobile datafangstløsning og fotodokumentationsfunktionen i Handyman får du en kraftfuld standardsoftware. Ved at kombinere innovativ teknologi gør vi det muligt for dig ikke kun at fange vigtige data i realtid, men også at dokumentere dit servicearbejde nøjagtigt ved hjælp af fotodokumentation. Dette giver ikke bare en mere effektiv måde at arbejde på, men skaber også bedre kommunikation mellem montører og teknikere i marken og administrationen.

Fordele for serviceteknikere

Med denne funktion kan teknikerne tage præcise billeder af serviceenhederne og det udførte arbejde for at registrere tilstanden i detaljer i systemet. Det gør det ikke bare nemt at arkivere oplysningerne, men også at oprette skræddersyede tilbud baseret på de registrerede data.

Hvad vores partnere siger om Handyman

Spar tid med Handyman og den integrerede fotodokumentationsfunktion

Den sømløse integration af fotodokumentation i Handyman’s workflow-system for håndværkere er med til at øge effektiviteten og forbedre kundetilfredsheden. Denne funktion fremmer gennemsigtighed og kvalitetskontrol, letter kommunikationen mellem teammedlemmer og kunder og sikrer overholdelse af branchestandarder og regler. Alt i alt spiller kombinationen af Handyman og fotodokumentation en vigtig rolle i forbedringen af servicearbejdet og bidrager til en smidig og effektiv servicedrift.